Yakacık Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek

Başarılar: 2021-2022 okul sporları ŞIRNAK Küçük kızlar il 2. 2021-2022 okul sporları ŞIRNAK Küçük erkekler il 2. 2021-2022 okul sporları ŞIRNAK dart yıldız kızlar il 2. 2021-2022 okul sporları CİZRE voleybol Küçük kızlar il 2.

Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Voleybol Yıldız Kızlar İl Turnuvaları, Küçük erkekler badminton il turnuvalarına katılım.
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak bilim fuarını gerçekleştirdik.
Proje Çalışmaları: Tübitak 2204-B Yarışmalarına hazırlıklarımız sürüyor.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E tiwinning Çalışmalarımız devam ediyor.

WEB - https://cizreyakacikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - yakacık köyü cizre şırnak